Tini napisala veliko pismo zahvalnosti fandomu u Evropi: Svakog dana sam se radovala što ću vas videti!

Iako je njena evropska završena još 6. maja, Martina Stoessel od tad se nije oglašavala u javnosti. Ipak, sad je to učinila dugim pismom koje će još jednom uveriti fandom koliko je njoj stalo do njih!

“Hvala vam. Hvala vam iz dna duše”, počinje Tini. “Istina je da mi je bilo potrebno nekoliko dana da procesiram sve što se desilo u poslednjih dva meseca na turneji i da to pretvorim u reči. Od samog početka, sve je bilo jedinstveno – od prvog dana smo počeli da zamišljamo kako će ovo izgledati, da kreiramo svaki momenat šoua dok on nije postao realnost. Ništa ne bih promenila”

“Ne mogu a da se ne zahvalim svakoj osobi koja je bila deo ovog neverovatnog projekta – Znam da to ne bih mogla bez vaše podrške. Hvala vam za vaš rad, poverenje, društvo, posvećenost, strast, za svaki sat koji ste uložili u ovo kako bi sve bilo savršeno… i iznad svega, ljubav koji ste dali – bez vaše ljubavi ništa od ovoga ne bi bilo isto.”

Ona se zatim posebno obratila svojim Tinistima. “Hvala svima koji su došli na šou ali i svima koji nisu mogli da dođu. Nema boljeg osećaja nego kad se probudim i znam da ću vas videti sve i da mogu da uživam u onome što najviše na svetu volim da radim sa svakim od vas. Vaša lica dok pevate s amnom, vaša sreća i vaš entuzijazam ostaje deo mene zauvek. Hvala vam što ste verovali u mene, hvala vam. Učinili ste ovu turneju neverovatnom i svaki šou nezaboravnim; Svako iz naše ekipe je nakon svakog šoua otišao ispunjenog srca. Hvala što ste mi omogućili da odrastem kao izvođač i osoba i hvala što mi uvek pomognete da ustanem kad padnem. Za vaše poklone, vaše zagrljaje i suze radosnice nakon svakog šoua i ispred svakog hotela. Hvala vam. Bez vas, ništa ne bi bilo moguće, sve vas volim.”

Pročitajte još  Prenećemo vaše mišljenje u ponedeljak: Sel, Biebs, Ari, Tini... Koja zvezda bi trebalo prvo da nam dođe?

“Hvala i mojoj porodici za vašu bezuslovnu ljubav i što ste uz mene uz svaki korak koji pravim. Vi ste najvažnija i najdragocenija stvar koju imam. Kao što uvek kažem, ‘Biti srećan znači prepoznati da je život vredan življenja, bez obzira na izazove. Biti srećan znači ne plašiti se svojih osećanja. To je mogućnost da pričate sa sobom. Imajte snage da čujete ne, da živite u duhu slobode, zadovoljstva i jednostavnosti koja živi u svima nama.”

“Hvala vam što ste svaki dan učinili srećnim i što živite ovaj san sa mnom. Got Me Started turneja je samo početak mnogih neverovatnih stvari koje dolaze. Stvari se ne završavaju ovde… Latinska Ameriko, dolazim!” završila je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lorena je uradila intervju sa Tinistom iz Češke!

5 thoughts on “Tini napisala veliko pismo zahvalnosti fandomu u Evropi: Svakog dana sam se radovala što ću vas videti!

  1. Duša. Mi bi se njoj trebali zahvaliti što je
    uvek tako dobra prema nama. Predivno je to što je napisala. Nisam nikad videla
    da bi takvo što napisala neka druga zvezda. Ona je moj idol, sreća i ponos! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.