Fatalna avantura: Poginula jedna od najpopularnijih zvezda YouTubea, Grant Thompson

Jedan od bez sumnje najpopularnijih momaka na YouTubeu, 38-godišnji Grant Thompson poginuo je, saopštila je njegova familija. On je vodio YouTube kanal “The King of Random”, gde je ljudima objašnjavao kako da lakše idu kroz život uz inovativna rešenja svakodnevnih problema, radio je interesantne eksperimente i još puno toga, što mu je donelo 11 miliona pratilaca.

Grantov brat Mark Thompson objasnio je za TMZ da je njegov brat išao na paraglajding (jedrenje padobranom) u ponedeljak uveče a da su lokalne vlasti njegovo telo pronašle u utorak. Ipak, i dalje se ne zna kako je došlo do nesreće. Odgovarajući video već je postavljen na njegov profil gde se objašnjava da je Gran poginuo, a fanovi se pozivaju da ostave komentare.

Fanovi to i čine i izražavaju veliko žaljenje, ne verujući da njega više nema. Saučešće je izjavio i YouTube koji žali za tragičnim gubitkom Granta za koga kažu da je bio veoma nadaren i radoznao stvaralac sadržaja. Počivaj u miru Grant.

Autor: Famoza.net 

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Fatalna avantura: Poginula jedna od najpopularnijih zvezda YouTubea, Grant Thompson

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.