Zaljubljeni: Camila Cabello i Shawn Mendes uživaju na sastanku!

Ljubav cveta između Camile Cabello i Shawna Mendesa! Zaljubljeni par koristi svoje slobodno vreme kako bi proveo sve više trenutaka zajedno, što će ujedno i osnažiti njihovu vezu, dok mnoge fotografije i videi samo potvrđuju da Cam i Shawn provode čitave dane zajedno. Nakon što su viđeni kako se ljube na ulicama i u jednom kafiću, nedavno su opet snimljeni na jednom od svojih sastanaka u Los Anđelesu! 

Cam i Shawn su početkom ovog meseca viđeni na mostu Golden Gate gde su se držali za ruke, a nešto kasnije snimljeni su i kako se ljube u jednom kafiću prošlog vikenda o čemu smo već imali priliku da pišemo. Dokaz da par više nema nameru da se krije jeste što su ponovo viđeni zajedno u jednom kafiću na otvorenom pre par dana gde smo mogli da zapazimo Cam  kako je oslonila noge na Shawna, dok ju je on obgrlio rukama.

Cam je nedavno u intervjuu govorila kako ima poverenje u mali broj ljudi, a kada je u pitanju muzička industrija ona ističe da je retka situacija da upoznate pravu osobu kojoj možete da verujete, ali da oseća i da smatra da je to upravo Shawn. „Retko je naći ljude u životu kojima mogu da verujem i osećam da je to retko u muzičkoj industriji, međutim osećam da je Shawn prava osoba za mene,“ izjavila je tada Cam za Clash magazin, međutim Shawn još uvek mudro ćuti i ne oglašava se povodom svoje veze sa pevačicom!

Pročitajte još  Optužbe za rasizam na račun Camile Cabello zvuče jako pogrešno

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.