Zendaya nas je naučila kako se odgovara kad vas ponižava bilo ko!

Posrnula Disney zvezda Lindsay Lohan je zbog brojnih skandala u protekloj deceniji potpuno izgubila na popularnosti, ali i dalje pokušava da nekako ostane na sceni, pa makar i vređajući svoje mlađe koleginice poput Zendaye. Ona je još u maju iznela primedbe na njenu haljinu na Met Gala, ali joj je Zendaya tek sad odgovorila.

Lindsay ne samo da je pokušala da uvredi Zendayu već je situaciju načinila još nelagodnijom jer je u čitavu stvar uključila i glumici Claire Danes. “Claire Danes je ovo već uradila”, komentarisala je Lindsay. “Claire Danes, ti si ovu haljinu nosila prelepo. Ne znam zašto neko uopšte misli da može da bude više šik. Ikad.” Claire je naravno prećutala sve ovo i verovatno kolutala očima, a i Zendaya se drži prilično dostojanstveno.

Kad su je novinari Daily Telegrapha zamoli da pruži komentar, ona je rekla, “Ja nisam povređena zbog toga, i nisam bila tužna jer ne znam kroz šta prolazi osoba koja je izgovorila to. Možda je na neki čudan način taj komentar pomogao toj osobi da joj dan bude bolji. Ljudi su negativni jer ih ta negativnost izjeda.” Eto, to se tako radi. Bez pominjanja imena, bez pokazivanja da vas je neko povredio i bez pametovanja i izigravanja žrtve kako to vole da rade brojne Zendayine koleginice koje od svakog pojedinačnog komentara prave dramu!

Pročitajte još  Zac Efron: Poljubac sa Zendayom mi je jedan od omiljenih!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Zendaya


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Zendaya nas je naučila kako se odgovara kad vas ponižava bilo ko!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.