Rowan Blanchard: Stalno su mi govorili da ne postanem kao Miley ili Lindsay!

13735996_1756654454601515_1036752510_n

Miley Cyrus i Lindsay Lohan nakon odlaska sa Disneya samo su nizale skandale a posledica toga na svojoj koži osetila je i Rowan Blanchard koju su nakon dolaska na tu televiziju posmatrali kao buduću prestupnicu!

“Ako bih vam rekla da nisam bila uplašena kad sam prvi put ušla u Disney, to bi bila laž! Ljudi su mi stalno prilazili i govorili mi, ‘Nemoj da završiš kao Miley Cyrus’ ili ‘Nemoj da se pretvoriš u Lindsay Lohan’. Međutim, osim toga što su takođe glumice, kakve veze njih dve imaju sa mnom? Tad sam imala samo 11 godina i poručivala sam kako samo želim da se zabavljam.”

Međutim, ona kaže da je dobila prave savete kako da izbegava nevolje. “Govorila sam sa nekim ljudima i oni su mi poručili, ‘Probaj da budeš ono što jesi jer će najgore stvari o tvom životu dospeti u javnost’. Bilo me je baš briga da li će neko reći da sam loš uzor. Rekla sam im, ‘Prvo, ja imam samo 12 godina i nisam sigurna da mogu da budem uzor nekome. Nisam odrasla. Stvarno ne znam mnogo toga!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Rowan Blanchard

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Rowan Blanchard: Ako se ne smejem na fotkama – to ne znači da sam depresivna!

One thought on “Rowan Blanchard: Stalno su mi govorili da ne postanem kao Miley ili Lindsay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.