Droga, nasilje i alkohol u potocima: Policija opkolila kuću Jakea Paula nakon divlje žurke!

Kontroverzni Jake Paul napravio je veliku kućnu žurku u svom domu u Kaliforniji koja je privukla veliki broj ljudi, a većina njih ponašalo se kao svinje, jer su za sobom ostavili tone otpada. Ipak, još gori je slučaj masovnog drogiranja devojaka što je i uzrokovalo veliku policijsku akciju.

Kao i svaki nezreli momak, i Jake misli da je sjajno napraviti razuzdanu žurku gde će alkohol teći u potocima, a gde će se okupljati i kontroverzni slavni, poput Belle Thorne ili Chrisa Browna koji su takođe bili prisutni. Kako navodi jedna komšinica Jakea, ona je bila na smrt preplašena jer su joj pijani gosti u pola noći lupali na vrata kuće.

Vrhunac je bio momenat kad je veći broj devojaka bio drogiran kako bi ih neko od prisutnih momaka iskoristio, a jedna od njih bila je dovoljno prisebna da se obrati policiji koja sad pretražuje imanje. Kako navodi mama jedne od njih, čak devet devojaka je nadrogirano na ovaj način. Jake i njegov brat Paul sad se prave mrtvi, odnosno ništa ne komentarišu. Ipak, jasno je da oni snose veliku odgovornost, čak i ako nisu direktno umešani u incidente. Mi vas molimo da vodite računa o sebi – opijanje, drogiranje i razuzdane žurke nisu način da pokažete da ste zreli, već upravo suprotno. Ništa od toga vam ne treba u životu niti ćete ikad zažaliti jer niste hteli da učestvujete u tome. Zapravo, vaše telo će vam biti veoma zahvalno na tome!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Svejedno joj da li će umreti: Tana Mongeau se otvorila o svojoj zavisnosti!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Droga, nasilje i alkohol u potocima: Policija opkolila kuću Jakea Paula nakon divlje žurke!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.