Da li ste primetili? Starbucks piće zalutalo u novoj epizodi “Game Of Thrones”!

Popularna serija “Game Of Thrones” koja je osvojila srca miliona ljudi širom planete se privodi kraju kroz ovu finalnu 8. sezonu, a ono što je bilo poprilično interesantno u novoj, četvrtoj epizodi koja je emitovana, jeste mali detalj koji se definitivno ne uklapa u čitav koncept serije, a to je Starbuck piće!

U epizodi “The Last of the Starks”, okupljene snage su slavile svoju pobedu nad Kraljem noći. Međutim, tokom proslave Daenerys Targaryen čiji lik tumači Emilia Clarke nije bila presrećna što je u ovoj sceni zalutala čaša kafe koja u potpunosti ne pripada čitavoj atmosferi serije. Nešto kasnije oglasio se i zvanični HBO nalog sa obaveštenjem da je late koji se pojavio u epizodi zapravo bio greška, kao što smo i pretpostavili, ali da je junakinja naručila nešto drugo.

“Late u epizodi je bio greška, Daenerys je naručila biljni čaj,” napisao je HBO. Ipak, nešto kasnije se oglasio i zvanični Twitter nalog Starbucksa koji je napisao da su poprilično iznenađeni da junakinja nije naručila zmajevsko piće.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za ponedeljak, 26. oktobar 2015. godine
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.