I fanovi iz Srbije nagađaju: Šta to Little Mix rade u Los Anđelesu ovih dana?

Little Mix su daleko od kuće ovih dana i uputile su se na prekookeansko putovanje do Los Anđelesa, a šta to znači za njih i šta se trenutno dešava u njihovim životima? Fanovi pokušavaju da shvate kakav trag devojke žele da ostave i šta je sada u planu za njihovu karijeru, iako devojke još uvek ništa nisu potvrđivale!

Little Mix i inače retko odlaze u Ameriku za potrebe posla, tako da je fanove jako iznenadilo što su devojke viđene na ulicama Los Anđelesa, i dok je Perrie potrčala nazad u Englesku ne bi li otišla na Drakeov koncert, Leigh-Anne je snimljena kako u klubu peva „Woman Like Me“ a Jade se provodila u jednom od gej barova, ali nijedna nije otkrila zašto su se uputile ka Americi!

Neki fanovi nagađaju da devojke možda snimaju neki novi spot, a jedna devojka iz Srbije po imenu Vera napisala je na Twitteru da će devojke objaviti novi singl 5. aprila pa da u Americi možda snimaju promotivne nastupe za to, a neki fanovi pominju i film „After“ za koji se priča da bi mogao da uključi i Little Mix u ekipu, a u pitanju je film rađen po motivima fan fikcije o Harryju Stylesu! Šta vi mislite da je u pitanju?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Little Mix objavljuju rat Jesy Nelson svojom novom pesmom!

Foto: Instagram/Little Mix

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “I fanovi iz Srbije nagađaju: Šta to Little Mix rade u Los Anđelesu ovih dana?

  1. Jos jedan razlog zasto su tu je snimanje promotivnih fotografija za liniju kupacih kostima Leigh Anne i njene prijateljice Gabrielle.❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.