Odbijeno emitovanje reklama Belle Thorne za drogu na dodeli Oskara

U Kaliforniji je sad legalno prodavati drogu marihuanu svim punoletnim licima bez lekarskog recepta, a jedna kompanija koja se bavi upravo tim poslom snimila je reklamu sa Bellom Thorne i ponudila čak dva miliona dolara televiziji CBS da je emituje tokom prenosa Oskara. Međutim, oni su bili odbijeni.

Reklama prikazuje farmere kako uzgajaju marihuanu a Bella Thorne se pojavljuje na kraju gde je vidimo kako se drogira u društvu prijatelja nekoj žurci, što je valjda eto znak da je mnogo kul trovati svoj mozak i telo psihoaktivnim supstancama.

Naravno, ono što ne znaju u ovoj kompaniji jeste da televizija vrlo verovatno ne može da emituje ovaj spot. Baš kao što je prodaja cigareta dozvoljena, ali one ne smeju da se reklamiraju, isti je slučaj i sa marihuanom.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Bella Thorne

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  MCF vam poklanja 4x2 karte za specijalnu projekciju filma "Amitvil: Buđenje" u sredu u Beogradu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Odbijeno emitovanje reklama Belle Thorne za drogu na dodeli Oskara

  1. Maa molim vas, to je taaaaaako kul 😑
    Bez droge, tetovaza djavola, cigareta i provokativnih slika na IG nema popularnosti u danasnje vreme niti prihvatanja u drustvu.Tuzno, zar ne?
    Nikad mi nije bilo jasno niti ce mi ikad biti sta ljudi nalaze lepo u drogi/cigarama, samo se uduvas i upropastis a taj osecaj "srece" brzo prodje, dodje djavo po svoje. Nema tu niceg dobrog – i nadam se da ta televizija i da moze ne bi to objavila makar iz moralnih princina.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.