MCF vam poklanja 4×2 karte za specijalnu projekciju filma “Amitvil: Buđenje” u sredu u Beogradu!

Stvarna dešavanja su poslužila kao inspiracija reditelju Frenku Kalfounu za horor film „Amitivil: Buđenje“, koji nam donosi priču o najpoznatijoj ukletoj kući u Americi, u kojoj se pojavljuju stravične utvare.

Bel (Bela Torn), njena mala sestra Džulijet (Mek Kena Grejs) i njen bolesni brat blizanac Džejms (Kameron Monagan), preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom (Dženifer Džejson Li), kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje. Ali kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve – ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću.

Za scenario je zaslužan Frenk Kalfoun, a produkciju potpisuju majstori horor filmova Danijel Farands, Kejsi La Skala i Džejson Blum, poznati po ostvarenjima kao što su „Podeljen“, „Astralna podmuklost“ i „Pročišćenje“. Domaća publika će imati priliku da pogleda film „Amitivil: Buđenje“ od 27. jula u bioskopima širom Srbije.

Uoči premijere filma „Amitivil: Buđenje“, MegaCom Film, B92 i splav Favela pozivaju sve prave ljubitelje horor filmova da dođu na specijalnu projekciju 26. jula u 21h na splav Favela u Beogradu i otkriju novu stranu priče o najpoznatijoj ukletoj kući u Americi. Ukoliko želite jedan par karata, pošaljite nam vaše ime i prezime i kontakt telefon na [email protected] i odgovorite na pitanje, “Koji je poslednji horor film koji ste pogledali?

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Svakodnevne promene: Bella Thorne sad ponovo sa Greggom Sulkinom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.