MCF vam poklanja 4×2 karte za specijalnu projekciju filma “Amitvil: Buđenje” u sredu u Beogradu!

Stvarna dešavanja su poslužila kao inspiracija reditelju Frenku Kalfounu za horor film „Amitivil: Buđenje“, koji nam donosi priču o najpoznatijoj ukletoj kući u Americi, u kojoj se pojavljuju stravične utvare.

Bel (Bela Torn), njena mala sestra Džulijet (Mek Kena Grejs) i njen bolesni brat blizanac Džejms (Kameron Monagan), preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom (Dženifer Džejson Li), kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje. Ali kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve – ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću.

Za scenario je zaslužan Frenk Kalfoun, a produkciju potpisuju majstori horor filmova Danijel Farands, Kejsi La Skala i Džejson Blum, poznati po ostvarenjima kao što su „Podeljen“, „Astralna podmuklost“ i „Pročišćenje“. Domaća publika će imati priliku da pogleda film „Amitivil: Buđenje“ od 27. jula u bioskopima širom Srbije.

Uoči premijere filma „Amitivil: Buđenje“, MegaCom Film, B92 i splav Favela pozivaju sve prave ljubitelje horor filmova da dođu na specijalnu projekciju 26. jula u 21h na splav Favela u Beogradu i otkriju novu stranu priče o najpoznatijoj ukletoj kući u Americi. Ukoliko želite jedan par karata, pošaljite nam vaše ime i prezime i kontakt telefon na [email protected] i odgovorite na pitanje, “Koji je poslednji horor film koji ste pogledali?

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uhvaćena u laži: Bella Thorne tvrdila da nosi veštačko krzno ali nije govorila istinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.