Vaš dnevni horoskop za sredu, 7. oktobar 2015.

Simon-Cowell

Simon Cowell – britanski muzički producent, lovac na talente i mentor u šouu “The X Factor” – danas puni 56 godina.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Ne preporučujemo ti upuštanje u zakulisne igrice ili tračarenje bilo koga, pa čak ni onih koji su ti se zamerili. Gledaj svoja posla i nemoj se baviti tuđim problemima ili dostignućima. Osoba kojoj bi možda stala/stao na žulj brzo bi ti vratila milo za drago.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Pri obavljanju uobičajenih zadataka i obaveza u školi nailazićeš na prepreke, lošu organizaciju i nemar. Ne brini jer su ove poteškoće prolazne i neće imati nepovoljnih posledica po tebe. Opustiće te penušava kupka, ispijanje čaja u miru ili čitanje omiljenog štiva.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Tvoje umne sposobnosti su na vrhuncu pa je pogodan dan za učenje i testove. Ako nisi učenik ili student, zadivićeš okolinu poznavanjem neke materije ili veštine. Nemoj zloupotrebljavati dobru mentalnu formu ispravljanjem sagovornika nego čekaj priliku da se nenametljivo istakneš.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Danas je divan dan za tebe. Imaš šanse za novi početak na svim životnim poljima. Bez obzira na to da li si u ozbiljnoj vezi ili ne, postoji mogućnost da se između tebe i nekog dugogodišnjeg prijtelja izrode emocije. Vodi računa da ne povrediš nekoga, ali i da ti ne budeš povređena/povređen.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Mnogo toga ti se vrzma po glavi. Želećeš da budeš u stalnom pokretu, menjaćeš sagovornike i okruženje. Uživaćeš da budeš u središtu pažnje pa ćeš glasno govoriti, prekidati sagovornike i davati neumesne primedbe. Pritom ćeš se zabavljati bolje od svog društva.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Danas te krase vedrina i optimizam. Većina problema koji su te do sad mučili odjednom će ti se činiti rešivim. Mnoge Device će započeti uzbudljivu ljubavnu vezu ili će upoznati nekog s kim će poželeti prisnost. Bićeš naklonjena/naklonjen momcima/devojkama iz drugog grada.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Trenutno vidiš samo sebe. Nastojaćeš da zadovoljiš svoje prohteve ne mareći za tuđe interese. Dobro ćeš izgledati i uverljivo nastupati pa će ti mnogi izaći u susret i činiti usluge. U ljubavi ćeš imati visoke kriterijume pa ćeš se oholo ophoditi prema osobama koje ti se ne sviđaju.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Danas ćeš biti dobro povezana/povezan s ljudima oko sebe. Izađi napolje s njima i dobro se zabavi sa onima koje voliš. Osećaćeš se napokon voljeno i prihvaćeno. Pored toga, bićeš puna/pun emocija i ljubavi prema okolini. Iskoristi ovaj divan dan.

Pročitajte još  Simon Cowell potvrđuje da će Louis Tomlinson biti tata: To je lepa stvar, tu sam za njega!

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Današnji dan nosi sa sobom neke teške momente i sećanja. Verovatno ćeš se osećati odgovorno i pomalo opterećeno zbog neke teške situacije iz prošlosti. Nemoj se toliko opterećivati, naročito ako se radi o nečemu što više nije aktuelno. Ono što je prošlo ostavi već jednom iza sebe.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Tvoja ljubav, velikodušnost i smisao za lepotu će danas biti jako istaknuti. Ako postoji nešto što moraš da uradiš, to je da izađeš napolje i uživaš u zalasku sunca. Romantična, kreativna i lepa strana svega, uključujući i tebe samu/samog, nešto je što ti je danas najvažnije.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Imaš dobrih izgleda da se izboriš za povoljnu priliku ili stekneš nečiju naklonost. Reći ćeš pravu reč i navesti nekog uticajnog da te podrži. Uspećeš da prepoznaš pravi trenutak za delovanje ili ćeš izabrati najbolju taktiku za rešenje problema.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Osetićeš da je jedan prijateljski odnos izgubio čaroliju, ali nećeš znati kako da ga najbezbolnije prekineš. Slobodnim Ribama dopašće se neko ko je zauzet ili nezainteresovan, a i same bi se mogle naći na meti nekog ko ih ne privlači. Ako se nađeš u većem društvu, izazvaćeš oprečne reakcije.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaš dnevni horoskop za sredu, 7. oktobar 2015.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.