Pogledajte trejler za “Biu”, novu seriju u kojoj glumi i Tini!

Nakon završetka “Soy Lune”, Disney Latin America već uveliko priprema novu seriju pod nazivom “Bia”, a odavno se spekuliše da će se Tini Stoessel pojavljivati u njoj i to u najmanje 10 epizoda, što samo dodatno privlači publiku! Prvih dana nove godine stiže nam i svež trejler, koji malo bolje dočarava šta nas očekuje!

Kako se navodi, “Bia” je priča o mladim stvaraocima veb sadržaja koji svoj talenat dele u mestu poznatom kao El Fundom, gde stvaraju nova prijateljstva i romanse, dok se suočavaju sa raznim problemima.

https://youtu.be/FsuM7WPbjOw

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Mladenov blog: Nove informacije o Disney seriji "Bia"!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Pogledajte trejler za “Biu”, novu seriju u kojoj glumi i Tini!

  1. Pa serija mi se ne čini nešto zanimljiva. A i već je dosadno gledati te serije pošto sve Latino serije poslije Violette su nalik na nju i čiste su kopije kao i njihove turneje!!!!!

      1. Ha-ha 😒 a mi cemo se braniti i postati veci fanklub/fandom cim svi cuju kako Isa pjeeva i kako je Biia suuuper i savrsena imas na youtubeu upisi isa Souza sing i ostati ces paf odnosno woooow

  2. Serija mi se ne ćini losa , ali niti jedna serija ne moze biti kao soy luna (Karol) i violetta(Tini ) one su moji idoli zauvijek

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.