Šarenoliko: PRETTYMUCH predstavlja pesmu “Jello”!

Momci iz benda PRETTYMUCH se vraćaju sa novim singlom pod nazivom “Jello” za koji su nam predstavili poprilično šarenolik video pun raznovrsnih slatkiša, ali pre svega želea, kao što i sam naziv pesme glasi. Međutim, izjava jednog od članova je poprilično uzburkala fanove!

Momke možemo videti u različitim kadrovima u kojima se prepliću sve boje i različiti deserti, pa sve do scena gde nam oni prikazuju svoje plesne pokrete. Ipak, novi spot nije ono što je izazvalo najviše pažnje, već izjava jednog od članova benda na Twitteru.

Član benda PRETTYMUCH, Zion se u jednom Twittu obratio sa pitanjem: “Društvo… Zašto svi lakirate svoje nokte?” Ova izjava je odmah pokrenula fanove koji su mu odgovorili da postoje mnogo bitnije situacije i problemi koje treba da se reše, umesto teme o kojoj razmišlja.

Autor: Famoza.net
Foto: Youtube Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Prettymuch: Mi nismo One Direction, ne zovite nas tako!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Šarenoliko: PRETTYMUCH predstavlja pesmu “Jello”!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.