Martina Stoessel: Jako sam tužna zbog Demi Lovato, toliko je talentovana

Martina Stoessel: Jako sam tužna zbog Demi Lovato, toliko je talentovana

Tabloidi su odavno odustali od Martine Stoessel jer je u pitanju devojka koja baš nikad ne pravi skandale, a ona ističe da je oduvek bila mirno dete, čak i tokom puberteta. Ona kaže da je rano shvatila kakve probleme može da stvori slava, a spomenula je i Demi Lovato koja je zbog svojih loših navika mogla vrlo lako da izgubi život.

“Istina je da sam ja srećna što imam porodicu i mesto gde mogu da zaplačem i kažem šta me muči. Nikad nisam osetila takvu prazninu niti potrebu da se drogiram. Mislim da nekad ljudi upadnu u to usled nedostatka ljubavi, a upravo je to ono što meni nikad nije falilo”, priča Tini za La Nacion.

Ona se slaže i sa konstatacijom novinara da nemaju svi jaku porodicu, a kao primer navode njenu koleginicu sa Disneya, Demi Lovato koja je već drugi put bila na ivici da umre usled droge. “Istina je da je to strašno. Ona je toliko talentovana. To je mnogo tužno”, zaključuje Martina.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Imamo pravo na nadu: Ove nedelje saznajemo hoće li Tinina promocija doći u Srbiju?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Martina Stoessel: Jako sam tužna zbog Demi Lovato, toliko je talentovana

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.