Snima se treća sezona “13 Reasons Why”: Koliko je Selena uključena u to?

Posle ogromnog uspeha prve dve sezone, ovih dana snimaju se nove epizode serije “13 Reasons Why”, a glumica Anne Winters pričala je o svom iskustvu sa vlasnicom prava i producentkinjom, Selenom Gomez, kao i o njenoj trenutnoj ulozi.

Sel je već dosta dugo na jednoj klinici gde radi na svom psihičkom stanju, pa nije čudo što Anne kaže da je odavno nije videla. “Uopšte je nisam videla”, priča ona za Us Weekly. “Misilm da ona puno toga radi iza scene, ali toliko je zauzeta i mnogo radi, da mislim da neće ni videti samo snimanje”, ističe ona. “Ipak, imala sam priliku da je upoznam na zabavi prilikom završetka snimanje prethodne sezone… Bila je jako kul, jako fina”.

Interesantno, Anne ili ne zna ili ne želi da spominje da je Sel na lečenju od oktobra. Kako piše upravo Us Weekly, “Selena se trenutno domara i dobija tretmanu za seriju napada panike usled medicinskih problema koje ima. Definitivno joj je bolje svakog dana. Mogla bi uskoro da se vrati. Nije da ona tamo ima tačno isprogramirano koliko će ostati – uvek ima opciju da ode.”

Pročitajte još  Selena Gomez: Bez truda sam postala kraljica Instagrama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Snima se treća sezona “13 Reasons Why”: Koliko je Selena uključena u to?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.