5 Seconds of Summer: Želimo da se One Direction vrati!

5 Seconds of Summer su napravili dugu muzičku pauzu ali za razliku od svojih prijatelja iz One Directiona, oni nisu radili na solo projektima i sad su ponovo zajedno na sceni. Govoreći za MTV UK, oni su poručili da se nadaju kako će 1D uskoro biti na okupu!

Upitani da li žele povratak benda, Calum i Michael su odgovorili potvrdno ali su Luke i Ashton bili malo manje sigurni u to! Kako Luke kaže, oni bi trebalo da se vrate samo ako je to ono što zaista žele, odnosno ako time ne žrtvuju sopstvenu sreću.

Oni su iskoristili priliku i da se prisete kako ih je Liam Payne častio. “On stalno priča kako je jednom platio za naše tetovaže! On je uradio svoju i otišao pre nego što smo mi bili na redu a unapred je platio naše. Hvala bogu na tome jer smo bili dekintirani”, objašnjava Irwin.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/5 Seconds of Summer

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  5 Seconds of Summer: Klinci u našem kraju plaše se da idu u školu!

One thought on “5 Seconds of Summer: Želimo da se One Direction vrati!

  1. Drago mi je što se 5sos vratio, Ali će mi biti 100 puta draže kada se jednog dana 1D vrati. Nadam se da je to uskoro!😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.