5 Seconds of Summer: Luke Hemmings je lud za Selenom, piše joj pesme!

5 Seconds Of Summer Visits The "Elvis Duran Z100 Morning Show" - Inside

Luke Hemmings nikad nije skrivao da mu se Selena Gomez dopada a sad su o njegovoj ljubavi prema slavnoj pevačici govorili njegovi drugari iz benda!

Po njima, Luke teško može da preživi dan a da ne razmišlja o svojoj simpatiji: “On joj piše pisma!”, priča Calum Hood i dodaje: “U stvari joj piše i pesme – jednu je nazvao ‘Moja divna Selena’.” Na to se zatim nadovezao Ashton Irwin rečima: “On je napravio čitavo svetilište posvećeno njoj u kuhinji” a Michael Cliford potvrđuje: “Da, to baš izgleda čudno”. Luke više nije mogao da izdrži posle ovih prozivki, pa je kroz smeh objasnio: “Ma ljudi, nisam ja opsednut Selenom Gomez. Možda ste je pomešali sa Galenom Gomez. Da, Galena je prilično zgodna”. Čini li se nama ili bi Luke rado iskoristio šansu da upozna Sel?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez o Coach torbi i novim projektima sa brendom: Coach predstavlja moju kreativnost i sve što sam želela da dizajniram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.