5 Seconds of Summer slave rekord: Nagradili fanove besplatnim koncertom!

5 Seconds Of Summer - LiveSOS - 2014 - CMS Source

Takođe, Sounds Good Feels Good nimalo ne liči na prethodni album, tvrdi Ashton Irwin!

Bend 5 Seconds of Summer zna kako se slavi sa stilom. Četiri Australijanca otprašila su punom snagom koncert održan u ponedeljak u Santa Moniki, Kalifornija – a sve u cilju obeležavanja 100 miliona pregleda njihovog spota za pesmu “She Looks So Perfect”.

Jutjub kanal Vevo bio je organizator besplatnog koncerta – namenjenog najvernijim 5SOS fanovima – a koji je od početka do kraja bio ispunjen najvećim hitovima ovog pop-pank benda.

5-Seconds-of-Summer feat

Kao što znate, momci su nam prošle nedelje najavili i nov album Sounds Good Feels Good, s kog su do sad skinuta već dva singla – “She’s Kinda Hot” i “Fly Away”.

Sounds Good Feels Good skoro da nema nikakve veze s našim prvim albumom. U pitanju je vrlo lična kolecija pesama,” izjavio je bubnjar i pevač Ashton Irwin za magazin Billboard.

“Komponovanje i pisanje tekstova sa mnogo je emotivnije i dotičemo se tema o kojima nismo govorili ranije. Pevamo o detinjstvu, ali imamo i pesme o razvodu roditelja i sličnim stvarima. Dotakli smo se i ljubavi, slomljenog srca, usamljenosti, depresije, tuge i ko zna čega još ne”.

Glavni pevač i gitarista Luke Hemmings kaže da mu je omiljena pesma s novog albuma “Vapor”, koju su zajedno napisali Clifford i irwin. S druge strane, Cliffordov favorit je “Outer Space”, za koju Luke kaže da su je snimili na plaži, sedeći oko vatre u ponoć.

Pročitajte još  Michael Clifford (5SOS ): Imao sam psihičkih problema ali sad je sve okej! (video)

“U jednom trenutku, prišao nam je neki čovek da vidi šta radimo, a zvuk njegovih koraka čuje se i na snimku, što je baš kul,” završava Luke.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “5 Seconds of Summer slave rekord: Nagradili fanove besplatnim koncertom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.