Singing in the rain: 5SOS razvalili na nastupu u “Today Showu”! (video)

5SOS39

Australijski kvartet predstavio je gledaocima u SAD svoju vrstu pop-pank muzike, a u sklopu promocije novog albuma Sounds Good Feel Good.

5 Seconds of Summer izveli su pred publikom nekoliko svojih najvećih hitova u američkom jutarnjem TV programu Today Show, a u tome ih nisu sprečili ni kiša niti rani jutarnji časovi. Momci su srećnicima u publici ovom prilikom izveli “She’s Kinda Hot” i “Hey Everybody”, do sad skinute singlove s albuma Sounds Good Feel Good, kao i nekoliko pesama s njihog prvenca, poput “You Look So Perfect” i balade koju su za njih napisala braća Madden iz benda Good Charlotte – “Amnesia”.

U intervjuu koji su momci dali tokom živog prenosa, Luke Hemmings odgovorio je i na pitanje koliko se Sounds Good Feels Good razlikuje od njihovog debitantskog albuma. “Poprilično smo odrasli…a naš zvuk je odrastao s nama.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Danja šalje kviz o 5 Seconds of Summer!

One thought on “Singing in the rain: 5SOS razvalili na nastupu u “Today Showu”! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.