♡Rσωαη Bℓαηcнαя∂ ZFT♡

08 06

Ovo je moj Ask.fm nalog o preslatkoj Diznijevoj glumici Rowan Blanchard. Mnogi imaju predrasude o njoj na osnovu toga što nosi štikle, a ni ne znaju kakva je ona u stvari. Ja nastojim rešiti se tih predrasuda i upoznati ljude s njom. Volela bih da je što više vas zavoli – baš kao što sam ja zavolela nju.

Ask.fm: ♡Rσωαη Bℓαηcнαя∂ ZFT♡

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ko se vama najviše dopada? Ovo su sva izdanja zvezda za KCA 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.