Ksenijin kutak

kk

Pozdrav, Famoza! Volela bih kada bi ste objavili moj blog Ksenijin kutak u rubrici My pages. Na blogu možete naći dosta saveta i ideja. Hvala vam! 🙂

Web adresa: Ksenijin kutak

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ksenijin kutak

  1. Famozo, oprostite što ovako pišem, ali dugo me ovo proganja:pišete o nekom krelcu Justinu Bieberu, a niste pisali o Aviciiju čija me smrt duboko pogodila i koji stvara daleko bolju muziku

    1. To što si napisala je jako uvredljivo. Avicii je preminuo, ispratili smo to i logično je što sad nema ničeg novog o njemu. Nek počiva u miru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.