Tri stvari pomoću kojih možete upotpuniti ovo leto!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
155
Views:
14

1

Godišnje doba koje svi željno iščekuju s nestrpljenjem jer označava kraj još jedne školske godine? Leto, svakako! Međutim, šta kada ostanete bez inspiracije za neke nove ludosti i razne stvari kojima možete upotpunjavati vreme? Onda kada se zatvorite u kuću i po ceo dan prespavate? Kasnije, kada leto prođe, shvatite da ste ga protraćili (u 80% slučajeva). Međutim, otkrivam vam par sjajnih načina da upotpunite ovo leto, i svako sledeće.

2

1. Napravite listu ciljeva za leto. Za početak uzmite papir i olovku i počnite da zapisujete neke stvari o kojima odavno razmišljate da uradite, a nikada nema vremena. Nema veze da li je to da naučite da plivate, kupite novi CD omiljene zvezde, smršate ili da pojedete deset sladoleda u toku jednog dana. I naravno, svaki slobodan trenutak koristite za ispunjavanje tih ciljeva.

3

2. Pronađite se u nečemu. Nije bitno da li je to crtanje, fotografisanje, pisanje ili čak neka nauka. Bitno je da vi uživate dok radite to što radite i ne zažalite ni trenutak potrošen na isto.

4

3. Uživajte u prirodi. Sada je vreme da ostavite kompjuter i telefon i da provodite što više vremena napolju. Nebitno da li ćete se juriti sa malom decom iz komšiluka, kupati u bazenu, ići u šetnju sa drugaricom ili se baviti nekim sportom, bitno je da se stvarno opustite i pretanete da mislite o broju lajkova na slici na instagramu.
I naravno, najvažnija stvar je da stvarate uspomene, jer je to ono što će vam mamiti osmeh na lice jednog dana!

Teodora je stalna saradnica portala Famoza.net. Pišite joj na adresu teodora.acimovic@famoza.net i pogledajte njen blog, Teodora’s Small World kao i njen Jutjub kanal

5 thoughts on “Tri stvari pomoću kojih možete upotpuniti ovo leto!

  1. Meni je mnogo dosadno,i stalno smisljam neke ciljeve al nikad da ispunim hahaha.Hvala na savetima,super su 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *