Famoza sa Marijom Žeželj: Pročitam svaki komentar fanova, jedva čekam Balkan Tube Fest! (video)

my

Naša mlada jutjuberka Marija Žeželj do danas je izgradila status jedne od najomiljenijih jutjuberki na našim prostorima a Famoza redakcija imala je priliku da sa njom razgovara u prijatnom ambijentu Radio Caffea u Novom Sadu i sazna puno interesantnih stvari!

Od Marije smo tako saznali kako je počela njena YouTube karijera, kako nastaju njeni videi, šta voli da radi kad nema obaveza ali i da ona pažljivo čita SVE vaše komentare bez obzira što ih svakodnevno dolazi na stotine. Osim toga, zavirili smo i u njenu budućnost pa nam je ona otkrila i šta sve priprema za ovo leto ali i jesen!

Mariji se zahvaljujemo što je izdvojila vreme za nas i ovaj intervju za koji ističemo da je snimljen u jednom dahu i da nam je bilo veliko zadovoljstvo uraditi ga. Verujemo da ćete i vi uživati!

Autor: Famoza.net
FOTO: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Marija Žeželj već snimila spot za svoj prvi singl?

5 thoughts on “Famoza sa Marijom Žeželj: Pročitam svaki komentar fanova, jedva čekam Balkan Tube Fest! (video)

  1. BDrago mi je sto ste uradili inteevju sa njom savrsena je!??PS. Da li bi mogli da uradite intervju sa Janom Dacovic??

  2. Aww, tako je preslatka! Mnogo mi je drago što ste uradili intervju sa njom, hvala vam 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.