Počinje promocija “Tini” filma: Martina za mesec dana stiže u Evropu!

12783974_1704123656498661_1502638856_n

Premijera “Tini” filma već je prilično blizu a Martina Stoessel uskoro će se vratiti na naš kontinent i proputovaće mnoge zemlje kako bi ga promovisala.

Kako piše argnoticias, Martina će biti na pres konferencijama a prisustvovaće i premijerama u gradovima kao što su Amsterdam, Paris, Madrid ili Rim. Nakon toga, ona se seli u Meksiko, Argentinu, Brazil i Kolumbiju a onda ponovo dolazi u Evropu kako bi obišla Nemačku i zemlje Skandinavije. Što se tiče našeg regiona, najveći problem i dalje je činjenica da televizije koje su vidljive na teritoriji cele zemlje nikad nisu emitovale “Violettu” pa je veliko pitanje da li Disney uopšte želi da prikazuje film u bioskopu ili nas očekuje samo TV premijera. Famoza redakcija već je više puta razgovarala na tu temu sa našim distributerima i nastavićemo to da činimo.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ema je spremila novogodišnji video za Tini!

6 thoughts on “Počinje promocija “Tini” filma: Martina za mesec dana stiže u Evropu!

  1. Hvala sto se trudite!?
    I docice na premijeru ili u Rim ili u Milano,to jos nije sigurno?

  2. Toliko zelim da gledam taj Tini film i mislim da nije u redu da se film prikazuje samo u vecim i bogatijim zemljama,jer smo i mi iz Srbije jednaki fanovi i zasluzujemo da se oprostimo od nase omiljene serije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.