Katy Perry nezadovoljna: Taylor Swift ne želi pomirenje!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1111
Views:
147

Katy Perry poslednjih meseci očajnički pokušava da se pomiri sa Taylor Swift ali i pored toga što joj se izvinila i poručila da ne misli ništa loše o njoj, Taylor Swift joj na te pozive ne odgovara!

“Slušajte, ja bih stvarno htela da se ova svađa završi. Htela bih da se to skine sa dnevnog reda”, kaže Katy za radio stanicu SiriusXM. “Ja to hoću ali ona se ne javlja”. Da li je Taylor toliko ljuta na Katy ili jednostavno ne želi da joj se obrati fokusirajući se na promociju svog albuma?

Ono što je veoma interesantno jeste da će Katy Perry voditi MTV VMA narednog vikenda ali i da glasine govore da će tad Taylor Swift predstaviti i spot za svoj prvi singl sa novog albuma. Hoće li to biti momenat za pomirenje? Hoće li Katy izbeći da ona najavi singl? Drama će možda biti brzo razrešena!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

4 thoughts on “Katy Perry nezadovoljna: Taylor Swift ne želi pomirenje!

  1. Katy, pusti je, ti si najbolja, vidis da je tvrdoglava i da samo zeli da bude u centru paznje tako sto ce te ismevati. Katy, najbolja si! Ne moze ti niko nista a pogotovo ne ona jer nije dorasla tebi!

  2. nije katy ta koja treba da se izvinjava jer nije katy konstantno bacala shade na nju i nije otisla i posvetila joj pesmu i naterala ceo svoj squad da glumi u spotu vec taylor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *