Harry Styles iznenađen: Ako sam u novom spotu Louisa Tomlinsona, to je protivzakonito!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
12
Views:
283

Harry Styles gostovao je u ovog jutra u šou Romana Kempa na jednoj radio stanici u Londonu a tamo je pričao o svom učešću u novom spotu Louisa Tomlinsona ali i kakve povrede je pretrpeo snimajući “Dunkirk” koji ove nedelje počinje da se prikazuje u bioskopima širom sveta.

U jednom momentu voditelj je Harryju postavio krajnje čudno pitanje – da li su tačne glasine da će se on zaista pojaviti u spotu za Louisovu novu pesmu? Čitava teorija dolazi od Larry šipera koji su ubeđeni da se u kratkom isečku iz videa može primetiti njegova ruka! Ipak, Harry kaže da ništa ne zna o tome i da bi njegov pojavljivanje bilo protivzakonito. “Ja o tome ništa ne znam. Osim ako je neko to pozajmio bez mog odobrenja. Ne verujem da je to slučaj.”

Harry ističe i da snimanje “Dunkirka” nije moglo da prođe bez povreda ali da je ipak dobro prošao. “Imao sam par povreda. Mislim da sam do kraja snimanja i prestao da obraćam pažnju na to. Jednom sam uradio nešto na laktu i par puta su mi stvari padale na glavu. Tipa,otkinu se sa zida i padnu na vas. Međutim, kad vidim šta rade kaskaderi, ko sam ja da se žalim?”, kaže on.

Autor: Famoza.net

2 thoughts on “Harry Styles iznenađen: Ako sam u novom spotu Louisa Tomlinsona, to je protivzakonito!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *