Raj za Directionerke: Harry Styles golišav u spotu “Lights Up”!

Harry Styles se vratio i to sa novim singlom i spotom koji je naprosto raj za sve Directionerke! Harry se nakon izvesnog vremena vraća sa numerom “Lights Up” koja je zauzela prva mesta na svetskoj YouTube listi u petak kao najgledaniji spot tog dana, ali i video koji je zauzeo najviše prvih mesta u trendingu širom sveta na ovoj platformi tog dana!

Golišavi Harry je definitivno nešto što je najviše privuklo pažnju publike u čitavom spotu, dok je okružen devojkama u većini kadrova. Ovo je osvežavajući projekat od nekadašnjeg člana popularnog benda, koji je već osvojio srca publike, a ujedno i najava novih stvari i albuma koji nam pevač uveliko sprema! Kako vam se dopada spot?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Harry Styles

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ne žali novac: Harry Styles prodao kuću uz veliki gubitak, pa kupio novu u Londonu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.