Ariana šalje novi blog: Pet problema koje će razumjeti samo ljubitelji serija!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
52
Views:
319
Processed with Moldiv

Serije… Serije su kao knjige, svaka serija je novi svijet i novi početak… Jedna epizoda nikad nije dovoljna, a kada nismo pred ekranom razmišljamo o njima. Ne smijem izostaviti ni čekanje novih epizoda, a ako je serija na pauzi ili se snima nova sezona, to je tragedija… Ok, dosta poezije! I kako sam i sama veliki ljubitelj serija, danas vam “predstavljam” 5 problema s kojima će te se poistovjetiti ako volite serije (mislim, tko ih ne voli?).

1. Socijalan život!
“PLL završava za samo tjedan dana Lana, i ja ne znam što ću sa svojim životom! Drago mi je što su se Hanna i Caleb zaručili i sve, ali nedostajat će mi lažljivice! I A.D. iako ih više neće maltretirati, ili možda ipak hoće! Bilo bi super…”
” Gle, ja razumijem da voliš PLL, ali si već stvarno dosadna!”

Cijenim Laninu iskrenost, ali zašto nitko ne voli PLL kao ja?! Ja nemam socijalni život! Što ako sam ovisna o PLL? Vjerojatno i jesam! Pa to je opasno! Bit ću debela ko krava! Čekaj malo, već jesam debela! Koji vrag sad paničarim! Su to hormoni????

2. Računi!
Koji je danas dan? 21? Čekaj malo, danas dolazi račun za internet! O ne, ovaj mjesec sam gledala malo puno Gossip girl. Tri sezone u jednom mjesecu! Ja sam rekorderka!

Uh, dobro je, uzela sam račun za struju prije mame. Moram pripremiti govor prije nego što ga dam mami… Ovo je neka šala? 700 kuna? Za internet? Pa inače košta 200 kuna! Nisam samo rekorderka u gledanju serija, sad sam rekorderka i u trošenju interneta…

Bolje da ne znate kako je mama reagirala.

3. Neispavanost!

Mislim da ću zaspati na glupoj fizici… Naravno da sam gledala Riverdale do 3 ujutro, a probudila se u 6. Hvala Bogu da profesor samo govori i ne piše, imam više vremena za spavanje.

Super! Taman kad sam se namjestila, on krene pisati, ah dobro, strpit ću se do doma.

I na kraju odem spavati u pola 3 ujutro.

4. Fizička aktivnost!
“Ariana, diži se iz kreveta i idi van!”
“Mama, vani je 30° , a imam Hip-hop u 8.”
“Ne zanima me, idi van i druži se s prijateljima.”
“Kojim prijateljima? Imam ionako poslije Hip-hop, a vani je pakleno vruće.”
“…

Ovaj razgovor (ako se može nazvati razgovorom) zna potrajati i po nekoliko sati, a sigurna sam da vam se to ne da čitati.

5. Traženje novih serija!
Pogledala sam zadnju epizodu Riverdalea, a 2. sezona izlazi u 10. mjesecu. Ja nemam više ništa za gledati! Uh, zašto je ovako siromašna ponuda Hrvatskog Netflixa? Ariana, ovo je Hrvatska, zemlja s najviše klaunova na svijetu! Možda ću ipak nešto naći…

(I tako pretražujem Netflix cijeli dan dok ne počnem Riverdale ispočetka.)

Nadam se da vam se blog svidio, a ako vam se sviđa ovaj tip posta, posjetite moj blog: https://monstears.blogspot.hr

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

9 thoughts on “Ariana šalje novi blog: Pet problema koje će razumjeti samo ljubitelji serija!

 1. Haha i ja isto ? Ja sad gledam The last ship drugu sezonu jer mi je tek završila prva na TV-u ? Što bih ja bez interneta

 2. Opis mog zivota ?, samo opsesiju prema serijama prebacila na filmske ali i knjizevne serijale.
  Odlican blog ?

  1. Famozo iz nekog razloga se nemogu prijaviti?
   Nije mi do lozinke ni do gmail naloga,provjerila sam.
   Kako da se opet prijavim?

 3. Razumem te,ja gledam TVD ispocetka,gledam TO,gledam GG i PLL sam gledala!!!! <33

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *