Anastasijin blog: Gde stvarno živi Tini?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1561
Views:
47

Ćao! Prvo da kažem, da ukoliko želite da vam pomognem i da proverimo adresu neke zvezde, javite mi se na blogu: anastasijaslife.blogspot.rs Rado ću svakome pomoći. Odvojila sam puno vremena za pisanje ove priče, tako da se nadam da će vam se dopasti. U pitanju je jedna jako zanimljiva tema, prvenstveno posvećena Tinistima, ali naravno da može svako da pročita i napiše svoje mišljenje u komentaru na Famozi ili mom blogu.

Počnimo!
Prvo sam na Google mapsu pretražila obe adrese navedene na Famozi. Na drugoj se nalazi kuća “Pironti” sa kojom Tini sarađuje, odnosno ima potpisan ugovor. Prva adresa se teško pronalazi na Google mapsu! Kada unesete ulicu i broj: “Uspallata 1343” (na Famozi piše “Calle Uspallata 1343”, ali “Calle” znači “ulica”) otvara vam ulicu Uspallata, ali tu su brojevi od 1600 do 3000. Mislila sam da su možda brojevi malo izmešani (događa se), pa sam prešla celu ulicu, polako na “Street view”- u, ali sve je bilo ok. Kasnije sam tražila po argentinskim online imenicima. Oni su blagorečeno ODVRATNI! Naš imenik na netu je fantastičan! U najvećem imeniku Buenos Airesa nije zabeležena čak ni jedna adresa iz te ulice! Da li je to normalno za ovako veliki grad? Ne bih rekla… Pronašla sam još neke, manje pouzdane imenike. U jednom piše da na toj adresi živi Alejandro Stoessel i broj telefona! Međutim u svim drugim imenicima, taj broj se vodi na neku ženu koja nema veze s Tini. Scott Samuel Braun

Posle višesatnog tumačenja mape, shvatam kako su ulice Uspallata sortirane! Ima ih mnogo i svi brojevi postoje! Na “Street viewu” napokon pronalazim Uspallata 1343! To je žuto-narandžasta kuća sa visokim zid-ogradom iste boje! Nije velika, ali se zbog ograde ne vidi mnogo. U prvi plan se stavlja broj kuće. Ispred kuće je automobil čije su tablice u marka zamućene, ali mislim da je Kia Sorento. Svakako je očigledno da nije Tinin Fiat 500. Tinina kuća ima bazen u dvorištu, ali sa ulice se to ne može videti. Na satelitskom snimku mi se čini da iza kuće postoji bazen ali da je snimljeno kada nije bilo vode u njemu.

Pročitajte još  Martina Stoessel o svom novom albumu: Nisam ni znala da ovo imam u sebi!

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolje blogove nagrađivaćemo knjigama izdavačke kuće Vulkan!

7 thoughts on “Anastasijin blog: Gde stvarno živi Tini?

  1. Ovo je vrlo zzanimljiv tekst i bas mi se svidja tema 🙂
    Put mi je nekako bas slican na slikama, mozda je samo u razlicim periodima slikan ili je renoviran. Svaka cast za ideju i trud, ali da li si imala u vidu da je google maps sniman pre par godina (mozda nisu bili kuci, ili je kuca renovirana), ili da je u stvari auto parkiran u garazi sto ima vise smisla? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *