Zoella očarana Harryjem Stylesom: On je tako divan prema meni! (video)

MeampHarry1

Zoella jeste jedna od najslavnijih blogerki sveta ali kaže da je bila skroz pogubljena kad je 2013. godine trebalo da intervjuiše One Direction. Ona sad otkriva koliko joj je Harry Styles pomogao da sve prođe u savršenom redu!

Zoella kaže da je Harry tačno osetio njenu uznemirenost i da je znao kako da reaguje. “Ima nešto u vezi Harryja i ne kažem to samo zato što mi je on među omiljenima u One Directionu” otkriva sad ona. “On je delovao tako srećno i činio je sve da se ja osećam OK.”

Blogerka kaže da je nakon toga odlučila da mu pošalje direktnu poruku preko Twittera i zahvali mu se iako je bila ubeđena da on neće imati vremena da je pogleda! “Napisala sam mu, ‘Hvala ti mnogo što si bio tako divan i omogućio si mi da budem opuštena jer sam bila sve isprepadana’. On mi je odgovorio sa ‘Hvala puno, nadam se da ti je bilo zabavno. Bila su sjajna, ne brini. Nadam se da si dobro. Harry'”. Da, definitivno je savršen!

Autor: Famoza.net
Foto: Zoella

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Radost za Directionere: Louis i Niall udružiće snage na X Factoru!

5 thoughts on “Zoella očarana Harryjem Stylesom: On je tako divan prema meni! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.