Znate li zašto BTS ne primaju poklone od fanova?

Zatrpavanje idola poklonima je uobičajena aktivnost fandoma, ali u slučaju BTS-a, to nije moguće! Ova odluka doneta je pre više od dve godine, ali nikad nam nije objašnjeno zašto je ona doneta. Međutim, sad su neke stvari dosta jasnije!

Naime, u januaru 2018. godine, Big Hit Entertainment objavio je da će momci poklone primati samo do marta, a nakon toga, primaće isključivo pisma, tako da njih još uvek možete slati! Iako bi bilo logično da je ovo urađeno jer su momci zatrpavani hiljadama poklona svakog dana, to čak nije ni primarni razlog. Mnogo važnija od toga je njihova bezbednost, jer niko ne može biti sto posto siguran šta je to u paketu. Pregledanje svake pošiljke je previše sporo i rizično, tako da Big Hit baca svaki paket koji sad stiže.

Enormna popularnost grupe sa sobom povlači i neke druge posledice, a jedna od njih je i odluka da se zabrani fanovima da kampuju ispred zgrade kompanije, odnosno da tu prenoće. I ovo se radi kako bi se momcima omogućilo da malo slobodnije žive, jer su iovako konstantno pod enormnim pritiskom.

Mi samo možemo da se nadamo da će fandom sve ovo razumeti, a u međuvremenu, članovi grupe svakako nastavljaju da komuniciraju sa Army preko društvenih mreža. AllKpop tako prenosi krajnje interesantnu diskusiju Jimina i jedne obožavateljke, gde mu je ona rekla, “Moj dečko te ne voli; Ja bez tebe ne mogu, ali bez njega bih se snašla.” Čuvši to, Jimin je nabacio osmeh pa odgovorio sa, “Hahaha, ne govori to… tvoj dečko me možda pronađe!” Biti momaka pripadnice Army podrazumeva mnogo tolerancije i razumevanja da u njenom srcu mora biti mesta za još momaka!

Pročitajte još  Famoza music chart #227 - Glasajte za pet omiljenih pesama!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Znate li zašto BTS ne primaju poklone od fanova?

  1. Ona više voli Mochija nego njenog dečka alo samo ARMY-ji to mogu da razumeju (ja sam army) i obični ne kpop faovi već fanovi nekih pop pevača ili pevačica toliko i nisu baš baš ludi za njihovim idolima ali kada su Kpop fanovi oni urade sve da ih podrže 😁 .I može li za sledeći "Famoza music chart" nešto od K-pop-a molim vas???🤗🤗🤗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.