Zendaya hoće da nam kaže da je ona vrednija i od Ari: Toliko radim da zaboravim da jedem!

Ovih dana Ariana Grande izaziva mnogo bure na Instagramu nakon izjave da sebe smatra najvrednijom 23-godšnjinjakinjom na svetu ali Zendaya nam praktično poručuje da ona radi još više!

Zendaya je razgovarala za časopis Harper’s Bazaar a kad je došla na red priča o hrani, ona je poručila da ne kuva ali ne zato što to ne voli ili ne zna. “Ja ne kuvam. Mislim da bih umela da kuvam – umem ja sve na šta se skoncentrišem. Stvar je samo što ne volim da radim bilo šta sledeći uputstva a i lenja sam. Naručujem hranu preko interneta. Mogu da jedem šta hoću – to je lepota kod poručivanja hrane”.

Međutim, Zendaya otkriva da čak ima i asistenta koji je podseća da treba da jede jer ona tvrdi da toliko radi da i zaboravi na to! “To ume da bude baš loše jer se toliko iscrpljujem da zaboravljam na obroke. Nekad me moja asistentkinja bukvalno natera da jedem kako treba.” Zendaya ističe i da mrzi vodu i da pije jednu jedinu vrstu tečnosti! “Kafu ne pijem, to mi ne pomaže. Ne pijem ni energetska pića ili gazirane sokove. Vodu mrzim, Pijem samo sokove ali ne neke fensi”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zendaya

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Veronika nam šalje kviz o Zendayi!

12 thoughts on “Zendaya hoće da nam kaže da je ona vrednija i od Ari: Toliko radim da zaboravim da jedem!

  1. Nije mi jasno.Devojka je prvo rekla da je lenja,a onda iznenada toliko radi da ne moze da stigne da jede od posla.To nekako ne ide zajedno

  2. Govorite da su svi lijepi na svoj način i sl., a non-stop upoređujete. Druže, nije to mislila i to znate!

  3. Prema ovom naslovu čovek bi pomislio da je nešto loše rekla. 😀
    Stvarno, za jednu 20 godišnjakinju baš naporno radi ♡

  4. Sada je najvrjednija Selena ili Ariana,ne mozda su najvrjednije ipak Taylor i Tini ili je ipak ZendayaNemogu se odluciti.Pa trebamo napraviti natjecanje koja je zvijezda najvrjednija,pa msm stvarno.Ovo je ludost,ja vjerujem da su sve zvijezde vrjedne ali da se time hvale to je pretjerivanje.

  5. Molim vas ne pisite ovako glupe naslove.Zendaya nije ni spomenula Arianu,a vi ste odmah napisali da misli da je bolja i vrednija od nje.Rekla je samo da radi dosta i da zaboravlja da jede.Pravite svadju bespotrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.