Za ovo treba hrabrosti: Mila Antonović otkrila svoje laži!

U laži su kratke noge izgleda ne važi za Milu Antonović. Ona nije čekala da bude otkrivena sama je priznala da laže. U najnovijem videu pored toga što je priznala da sa vremena na vreme slaže, otkrila nam je i koje laži najčešće koristi.

Mila se odlučila na hrabar potez jer je bez dlake na jeziku priznala svoje najčešće laži i fore sa kojima izbegava svakodnevne aktivnosti koje baš i ne želi da radi. Ona je oktrila da joj je najdraže da laže o svom izgledu odnosno vežbanju i učenju ali ništa manje i o momcima. Kako izgleda kada Mila laže pogledajte u njenom najnovijem videu.

Podsećamo vas da je u toku glasanje za učesnike ovogodišnjeg Balkan Tube Festa. Na listi se nalaze jutjuberi sa Famoza Tube kanala među kojima je Mila Antonović. Glasajte za Milu kako bismo se svi zajedno družili na ovogodišnjem festivalu posvećenom Jutjubu. LINK

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 14. januara na famoza.net možete osvojiti jedan “Four” album One Directiona. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za 1D između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “1D CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija álbum! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Nagrade možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Za ovo treba hrabrosti: Mila Antonović otkrila svoje laži!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.