Šta bi bilo da su Mila i Nenad sijamski blizanci?

Jutjuberi Nenad Ulemek i Mila Antonović zajedničkim snagama ponovo su rešili da nas sve dobro nasmeju čini se ovaj puta najbolje do sad. Odlučili su da oboje uđu u jednu majicu a onda i testiraju kako bi to izgledalo kada bi kao jedna osoba radili svakodnevne aktivnosti.

Kada se ovaj otkačeni tandem pojavi u istoj prostoriji sa kamerom i suludim idejama nastane urnebesan klip. I ako smo ih već ranije gledali u zajedničkim klipovima nijedan nije bio toliko dobar poput ovog. Nowhere But Up

Mila i Nenad u pokušaju da budu blizanci i u istoj majici kao vezani pupčanom vrpcom pevali su, tuširali se svirali.. U najnovijem videu pogledajte kako je sve izgledalo:

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 25. decembra na famoza.net možete osvojiti jedan “Purpose” CD Justina Biebera. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Jusa između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Justin CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Počinju ekstremni izazovi: Samo najbolji jutjuberi ostaju u igri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.