Za nevericu: Momak napao mamu zbog stihova Justina Biebera, završio u zatvoru!

Jedan momak danas može da se “pohvali” time da je definitivno uhapšen iz najčudnijeg razloga a to je pesma Justina Biebera koja je dovela do toga da je on napao svoju majku i počeo da je davi!

“On nam je rekao da je sve počelo kad je na radiju krenula pesma Justina Biebera”, priča lokalni šerif u Mičigenu. “Nakon toga, on i njegova mama su se se posvađali u vezi određenih stihova”. Nažalost, na molbe novinara da im kaže o kojim stihovima se radi ili makar da otkrije koja je pesma u pitanju, on nije želeo da odgovori!

Ostaje i dalje nejasno kako je pesma dovela do toga da je sin počeo da davi majku kao i da li je majku iznerviralo što je on pevao određene stihove. S obzirom da se na radiju trenutno pušta samo par njegovih pesama među kojima su “Sorry”, “Love Yourself” i “Company”, verovatno je problem bio u jednoj od njih! Možda je u pitanju baš “Love Yourself” i čuveni stih “My mama don’t like you and she loves everyone” ili je momak reči “Love Yourself” zamenio eksplicitnijom varijantom “F*ck yourself”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Glasajte za najbolji fandom godine u regionu!

3 thoughts on “Za nevericu: Momak napao mamu zbog stihova Justina Biebera, završio u zatvoru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.