Vreme je: Jorge Blanco konačno završava posao!

Taman što smo ga kritikovali kako ništa ne javlja u vezi svog prvog singla sa svog prvog solo albuma, stižu vesti da je Jorge Blanco doputovao nazad u Kaliforniji gde će konačno završiti taj posao!

Jorge definitivno pripada onim zvezdama koje radije ćute i rade pre nego što nešto završe do kraja, a na fan sajtovima danas smo pronašli poruku da se on za vikend vratio u Kaliforniju (dakle, u Los Anđeles) i to kako bi završio posao. Šta ovde podrazumeva reč “posao” nije objašnjeno, ali logika stvari kaže da to mora biti njegov solo singl a možda i video!

Još uvek je misterija i kad ćemo dobiti album. Jorge je ranije najavljivao da je veći deo posla urađen pa možda se to uz malo sreće desi ovog proleća nakon čega mladog muzičara očekuje promocija a onda nadamo se i svetska turneja koju bi vredelo da probamo da dovedemo i kod nas!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge Blanco blistao na crvenom tepihu, Billboard promoviše njegovu muziku!

3 thoughts on “Vreme je: Jorge Blanco konačno završava posao!

  1. Nadam se da ćete ga dovesti kod nas, samo šta mislite, neće li valjda zahtevati novca koliko i Tini? I da li će organizator želeti da da novac barem za njega?

    1. Pa valjda neće biti toliki novac u pitanju. Organizator ništa ne zna o njemu tako da nas očekuje veliki posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.