Znate li koje su prave i lažne Kylie i Kim? Dve sestre neverovatno liče na rijaliti zvezde i od toga odlično žive!


Svako dan naučimo nešto novo, poput toga da na planeti ne postoji dva para sestara Kardashian-Jenner, makar kad je reč o Kylie Jenner i Kim Kardashian! Njih dve imaju dvojnice u obliku sestara Sonie i Fyze Ali i nema šanse a da vas ne bi prevarile kad biste ih videli na ulici!

Sonia i Fyza su lajfstajl blogerke koje žive u Dubaiju i Kuvajtu a toliko liče na slavne sestre da svi okreću za njima, čak i kad im razum govori da je nemoguće da su one u ovim dalekim azijskim zemljama. Što je interesantno, njih dve se kao i slavne sestre bave promocijom šminke i generalno proizvoda za lep izgled.

U međuvremenu, neko je “iskopao” njihove slike od pre par godina koje pokazuju da su devojke izgledale potpuno drugačije, pa da sad liče na Kim i Kylie nakon serije plastičnih operacija i tone šminke. Ipak, zlobnici kažu da je to sasvim u redu pošto su i Kylie i Kim više puta operisane a takođe vole vrlo jaku šminku! Umete li da na prvoj slici prepoznate pravu Kylie i Kim? Da li su na slici levo ili desno?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner pobrisala sve slike svoje bebice!

9 thoughts on “Znate li koje su prave i lažne Kylie i Kim? Dve sestre neverovatno liče na rijaliti zvezde i od toga odlično žive!

  1. Ja mislim da su ove s desna
    P.S.ja bi voljela da pronadjam svog dvojnika.Mislim da bi to bilo super.

  2. Liče,pogotovo ova na Kim,ali mislim da bih provalila da to nisu one 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.