“Violetta” zauvek: Tini snimila video sa Ruggerom Pasquarellijem! (video)

“Violetta” se možda završila pre četiri godine, ali prijateljstva koja su tamo stvorena mogu potrajati zauvek, kako se čini! Još jedan dokaz tome su Ruggero i Tini koju su prošle noći udružili snage!

Brojni snimci koji nam stižu pokazuju Tini u društvu Ruggera, Michaela Ronde i društva a sve što znamo jeste da su se svi oni sakupili kako bi se pojavili u Ruggerovom novom videu.

Doduše, ne znamo o čemu se ovde tačno radi – jedna varijanta je da je Ruggero snima spot za neku svoju pesmu, jer kako je rekao, definitivno planira da izda solo album. Druga, verovatnija varijanta je da je u pitanju video za njegov YouTube kanal! Sve ovo se naravno dešava u Buenos Ajresu, s obzirom da se Tini vratila kući nakon snimanja svog filma “My Diary” u Šangaju i Pragu, ali i boravka u Španiji.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martina poručuje: Ja sam obična devojka i uvek ću to biti!

10 thoughts on ““Violetta” zauvek: Tini snimila video sa Ruggerom Pasquarellijem! (video)

  1. Kada sam vidijela Tini i Ruggera zajedno sjetila sam se njih dvoje kad su prvi put pjevali ,,En mi mundo"!Tako da sada moram to da poslušam😅😍😍😍

  2. 🙂 drago mi je vidjeti da su bez obzira na sve(daljinu, državu,…) ostali svi prijatelji… Ma ljubim vas…

  3. Smarate sa tom serijom jbt nece ih valjda celog zivota ljudi poznavati po tim ulogama a imaju i druge hobije o kojima ne pricate (nije hejr tkd free dislike )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.