Vi birate: Kakvu muziku želite u autobusima kojima vas vodimo na koncert Justina Biebera?

594252

Kao što znate, Famoza u saradnji sa našom poznatom turističkom agencijom Play Travel organizuje odlazak na koncert Justina Biebera u Zagreb iz Novog Sada i Beograda a kako se 9. novembar bliži, dolazi vreme da odaberemo muziku koja će se slušati u autobusima.

Mi vam nudimo četiri opcije! Prva podrazumeva da se vrte pesme raznih izvođača, što je dobra ideja ukoliko recimo smatrate da je dovoljno što ćete Jusov glas čuti na koncertu. Druga varijanta bila bi da jednostavno redom puštamo sve Justinove albume (u deluxe verzijama), odnosno da time preslušamo sve pesme koje je on objavio.Treća varijanta bila bi da se u autobusima vrte pesme koje će on izvoditi te večeri na koncertu i to istim redosledom, tako da se možete dovoljno pripremiti za to. Četvrta varijanta bila bi da sami birate Jusove pesme koje će se vrteti. Ukoliko ta opcija opcija pobedi, napravićemo poseban spisak sa svim Jusovim pesmama a onih 40 ili 50 koje sakupe najviše vaših glasova ulaze u konačan izbor.

Za to da ovo ne bude klasičan prevoz brine se Famoza redakcija koja će putovati s vama i koja vas poznaje dovoljno dobro da zna kako da vam čitav doživljaj učini što boljim. Samo putovanje i povratak sa koncerta u vrhunskim autobusima a u društvu Beliebera je nešto što će se pamtiti koliko i sam nastup! Putovanje sa nama ne samo da je najzabavnije već vas i oslobađa svih drugih briga. Naši autobusi staju blizu, tako da vi odmah po izlasku možete ući na koncert a prevoz će vas čekati na istom mestu nakon njegovog završetka.

Pročitajte još  Golišavko: Biebs uživa u čarima prirode – kao od majke rođen! (FOTO)

Na kraju, prevoz sa nama je najjeftiniji! Povratna karta u ovom momentu košta samo 44 evra a ova cena biće aktuelna do 1. septembra! To vam daje čitavo leto da razmislite o tome i pridružite nam se na vreme. Za fandom, ovo je koncert koji ne čekaju godinama već čitavog života. Obećavamo da će vam sa nama to iskustvo biti najlepše moguće!

Karte možete kupiti odmah i to preko ovog linka a tamo su i sve dodatne informacije koje su vam potrebne.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Tea nam šalje svoj kviz o Justinu Bieberu!

4 thoughts on “Vi birate: Kakvu muziku želite u autobusima kojima vas vodimo na koncert Justina Biebera?

  1. Posto na koncert idu beliberi oni znaju svu njegovu muziku pa bi bilo dobro ako docu clanovi drugih fandoma vrti drugacija muzika

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.