Vaše zvezde za utorak, 28. novembar 2017. godine

Svoj 34. rođendan danas slavi kečerka Summer Rae.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Lako je sakriti se iza maske indiferentnosti i hladnoće, a današnja planetarna energija samo će to još naglasiti. Međutim, to nikako nije prijatno ni za vas, niti za vašu dragu osobu. Vredi se potruditi da probijete tu barijeru i krenete u iskren i otvoren razgovor.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Moguće je da ćete danas uvideti kako je vaša bliska veza pomalo hladna. Zvezde vas ohrabruju da malo poradite na njoj i pokušate da pronađete u čemu je problem. Moguće je da neka vrsta prošlih sećanja stvara problem. Iskoristite svoju toplinu i šarm da probijete led. Stvari će biti daleko bolje kasnije.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Danas će vam biti dosta teško da potegnete neku temu sa dragom osobom. Zvezde vas opominju da postoje neke barijere između vas, koje će biti teško danas preći. Međutim, ukoliko se budete potrudili uspećete. Nemojte lako odustajati.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Neko bi mogao danas biti zabrinut zbog vašeg nezavisnog i slobodnog ponašanja. Naravno, to ima veze sa vašom trenutnom ili potencijalnom ljubavnom vezom i kako se vi osećate. Vi prilazite situaciji na svoj način i onda kada to vama odgovara, i nemojte dozvoliti da iko utiče na vas pre nego što budete spremni.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Zvezde su vam pripremile za danas jedan opušten dan kada je ljubav u pitanju. Moraćete malo odvojiti vreme i razmisliti o svojim ličnim vrednostima, kao i šta zaista želite od jedne veze. Nemojte na brzinu donositi odluke – uzmite vremena koliko vam je potrebno. Nagrada će biti jako lepa.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Vrlo je moguće da danas emocije budu na trenutak zaleđene! Pod uticajem planetarne energije biće vam teško da doprete do drugih. Imate dosta toga na pameti, ili morate da razgovarate, ali se pribojavate nečega. Moraćete uložiti izvestan napor.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Moguće su izvesne komplikacije danas u ljubavnoj vezi, jer će vam biti teško da doprete do drage osobe. Najverovatnije da se pribojavate da započnete temu koja vam se čini škakljiva. Ukoliko uspete da prevaziđete svoj strah, imaćete velike šanse da premostite taj jaz imeđu vas.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Po prirodi ste pričalica i teško vas je zaustaviti. Međutim, danas, po uticajem planetarne energije biće vam teško da progovorite. Možda vam je sama tema nepoznata, a vi se pribojavate posledica. Ali, ako uspete da napravite prvi korak uvidećete razliku.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Zvezde vam danas mogu doneti neke strahove i duhove iz prošlosti, koji opsedaju vašu trenutnu vezu. Ne postoji niti jedan opipljiv razlog zašto se tako osećate, ali moraćete pronaći vezu između tog starog straha i trenutne dileme. Nije najpametnije da donosite važne odluke danas.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Moguće je izvesno zahlađenje odnosa u ljubavnoj vezi. Najverovatnije je da ćete danas pod uticajem planetarne energije biti veoma zauzeti i nećete imati dovoljno vremena da ga posvetite partneru. Tajna je u tome da pokušate da ga čujete i pomognete mu da prevaziđe svoje strahove koje prikriva – pobediće upornost!

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Zvezde vam poručuju da danas uradite jedno samopreispitivanje i psihoanalizu. Znate da želite da probijete led kada je jedna osoba u pitanju, ali strah od odbijanja i bolne posledice totalno vas zalede. Važno je da se fokusirate na sam pristup, idete korak po korak i onda vidite šta je pred vama.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Danas će pred vama biti dosta izbora, ali zvezde vam poručuju da je jedan određeni veoma bitan. Tiče se odluke da li ste u stanju da premostite neki jaz i krenete ka nekome od koga ste se otuđili na neki način. Verovatno se plašite šta će se desiti. Nemojte. Skupite hrabrost i recite šta imate. Šta bude biće!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaše zvezde za utorak, 28. novembar 2017. godine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.