Vaše zvezde za četvrtak, 3. oktobar 2019. godine

Svoj 50. rođendan danas slavi američka pevačica Gwen Stefani.

HRSKP3 Ovan (21.3 – 20.4.)

Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

HRSKP4 Bik (21.4 – 20.5.)

Niste dovoljno uporni, brzo odustajete. Imate osećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osećaj je trenutno neraspoloženje, ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

HRSKP5 Blizanci (21.5. – 20.6.)

S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti.

HRSKP6 Rak (21.6. – 20.7.)

Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko svojih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, preselo.

HRSKP7 Lav (21.7 – 21.8.)

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije.

HRSKP8 Devica (22.8. – 22.9.)

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatni život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti veoma nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

HRSKP9 Vaga (23.9 – 22.10.)

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite svoje namere.

HRSKP10 Škorpija (23.10. – 22.11.)

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravama sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali.

HRSKP11 Strelac (23.11. – 20.12.)

Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

HRSKP12 Jarac (21.12. – 19.1.)

Budite strpljivi i dosledni danas. Iako vam je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posledice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.

HRSKP1 Vodolija (20.1. – 18.2.)

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće nabolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno, pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

HRSKP2 Ribe (19.2. – 20.3.)

Bespotrebno trošite vreme na organizaciju puta, a niste sigurni da je sve izvodljivo. Suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zakomplikovati dan.

 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.