Vaš dnevni horoskop za sredu, 9. mart 2016. godine

maite-perroni-nyx-027

Maite Perroni – meksička glumica, pevačica i manekenka, nekadašnja članica grupe RBD – danas proslavlja 33. rođendan.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Uzbudljivi ljubavni događaji ispuniće te pozitivnom energijom. Ako si singl, dogovorićeš susret sa osobom koja ti je privlačna, dok je pred onima u vezi poboljšanje komunikacije popraćeno zanimljivim druženjima i dobrom zabavom. Godiće ti lagane telesne vežbe.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Nemoj se nadati da će ti išta biti poklonjeno. Priželjkuješ li dobru ocenu ili nagradu, moraćeš dobro zasukati rukave i prionuti na posao. Posvetiš li se marljivom radu, neko će prepoznati tvoje zalaganje. Nervi će ti biti tanki, ali ne daj nikom da te verbalno izazove.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Preuveličavaćeš probleme i u mnogim ćeš situacijama izigravati žrtvu. Članovi porodice neće imati većeg razumevanja za tvoje pokušaje manipulacije pa štedi snagu za pametnije stvari. Izbegavaj rukovanje s električnim uređajima i nemoj preterivati sa naprezanjem.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Moraćeš da popustiš u jednoj situaciji, ako želiš da ostvariš ono što si zamislila/zamislio. Mogla/mogao bi se osetiti poniženo ili čak osramoćeno, zato dobro razmisli da li ti je to zaista potrebno. Ne obraćaj pažnju na neke informacije koje danas budeš dobila/dobio, a tiču se nekog iz odeljenja.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Neko će od tebe zatražiti pozajmicu, ali ne budi lakoverna/lakoveran. Posudi toj osobi samo ako si sigurna/siguran da će biti u mogućnosti da podmiri dug ili ako ti da nešto u zalog. Osetljivi su ti grlo i glasne žice. Zaštiti se od hladnoće i pij mnogo toplog čaja.

Pročitajte još  Povratak: Maite Perroni predstavlja spot za "Loca"!

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Ljubavni odnosi suočiće se s problemima. Mogla/mogao bi pomisliti da ti je voljena osoba neiskrena, što će u tebi pobuditi sumnju. Započni razgovor tek kad se umiriš, jer bi u ljutnji mogla/mogao svašta kazati. Odagnaj nervozu baveći se hobijem. Slikaj, piši ili se staraj o biljkama.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Uprkos zauzetosti obavezama, nalazićeš vremena i za druženje i za sticanje zanimljivih i korisnih poznanstava. Oduševiće te ponovni susret s nekim iz školskog okruženja. Otkrićete međusobne sličnosti koje su vam ranije promakle. Trudi se da se hraniš zdravije.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Škorpije u vezi voljena će osoba optuživati za zanemarivanje, ali ti nećeš imati strpljenja za njegove/njene žalopojke. Uzrujavaće te njegovo/njeno neprekidno mrštenje i gunđanje. Ako si singl, svideće ti se neko s neformalnim stavovima i specifičnim stilom odevanja.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Racionalizovaćeš osećanja, što je sasvim tipično za tvoju opreznu prirodu. Imaj sluha za probleme svojih najbližih, ili će te doživeti kao tešku i veoma zahtevnu osobu. Singl Strelci, dajte priliku nekome ko je obeshrabren vašom suzdržanošću.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Zbog stresnih zbivanja u školi i velikog obima obaveza bićeš iscrpljena/iscrpljen i rastresena/rastresen. Zaboravićeš da uradiš nešto što si obećala/obećao, čime ćeš naljutiti voljenu osobu ili članove porodice. Ako im objasniš zbog čega se to desilo, naići ćeš na razumevanje.

Pročitajte još  Tuga: Dulce María se oprostila od prerano preminule obožavateljke (VIDEO)

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Nećeš se dobro snalaziti u užurbanoj atmosferi u školi ili na fakultetu. Nagomilani zadaci, gusti rokovi i opšta strka izložiće te stresu pa ćeš biti podložna/podložan greškama. Pažljivo proveri sve što uradiš. Slobodno vreme provedi odmarajući se kod kuće uz kakvu dobru knjigu ili film.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Ništa ti neće biti poklonjeno pa ćeš se za svaki uspeh morati dobro pomučiti. Nemoj se žaliti što imaš previše obaveza, već iskoristi to kao priliku da se dokažeš pred nastavnicima kao neumoran radnik. Ako si singl, bićeš iznenađena/iznenađen emocijama koje ćeš osetiti prema osobi koju znaš.

Autor: Famoza.net
Foto: Famoza arhiva

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kraj godišnje Famoza koncertne ankete: Dominacija Selene i Ariane, Tini, Jorge i Shawn najveća iznenađenja!

2 thoughts on “Vaš dnevni horoskop za sredu, 9. mart 2016. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.