DJ Martin Garrix: Istina je, planiram saradnju sa Justinom Bieberom!

Ribbet collage

Devetnaestogodišnji superstar elektronske muzike potvrdio muzički projekt s najslavnijim Kanađaninom današnjice!

Neumorni holandski didžej Martin Garrix tek što je iznenadio javnost pokretanjem sopstvene izdavačke kuće kao i objavljivanjem njenog prvog izdanja, a sad je već ponovo zagolicao maštu fanova – najaviši saradnju s Justinom Bieberom. Odgovarajući na pitanje da li je kolaboracija s Biebsom istina ili trač, Martin je na Tviteru, preko naloga svoje etikete, napisao sledeće: “Istina je, radimo na nekim idejama”. Uz nadu da ćemo zajednički hit dve mlade zvezde čuti što pre, podsećamo da je Justin već ranije sarađivao sa stvaraocime elektronske plesne muzike (EDM), kao što su Skrillex i Diplo (Jack Ü), a u svoju muziku ubacivao je i elemente elektro podžanrova kao što su tropical house i pop trap.

Autor: Famoza.net
Foto: Universal Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Čeka se njen odgovor: Justin očekuje da Selena potvrdi da su ponovo zajedno!

2 thoughts on “DJ Martin Garrix: Istina je, planiram saradnju sa Justinom Bieberom!

  1. Moj život je sada komplentan. Mogu da umrem… Ali posle , kada poslušam pesmu, jer najdraži DJ i jedan od najdraži pjevača rade zajedno 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.