Vaš dnevni horoskop za ponedeljak, 7. decembar 2015. godine

nicholas-hoult-hd-wallpapers

Nicholas Hoult – engleski glumac, zvezda filmskog serijala “X-Men” – danas puni 26 godina.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Dobro ćeš se snalaziti u situacijama koje iziskuju komunikativnost, brzo razmišljanje i snalažljivost. Zabavljaće te tračarenje i ogovaranje u društvu bliskih prijatelja. Ukoliko si singl, mogao bi te privući neko potpuno drugačiji od tvog partnera/tvoje partnerke iz snova.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Zanemarivanjem voljene osobe i prigovaranjem oko sitnica ugrozićeš sklad veze. Ako ti on/ona to prebaci, zamisli se nad njegovim/njenim rečima umesto da situaciju zloupotrebljavaš kao povod za nov verbalni sukob. Planiraš li se osloboditi neke loše navike, nemoj danas odlučivati o tome.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Mnogi će od tebe tražiti pomoć ili savet, a ti nećeš biti raspoložena/raspoložen da im udovoljavaš jer imaš svojih briga. Jedan ili više telefonskih razgovora će te zamoriti jer nećeš znati kako da se otarasiš sagovornika. Ne uzimaj kofeinska pića jer ti preti nesanica.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Moguće su prolazne napetosti s roditeljem ili voljenom osobom, ali one će biti privremene i lako rešive. Potiskivanje emocija moglo bi se odraziti na tvoje zdravlje u vidu blažih tegoba s organima za varenje. Opusti se uz mirisnu svetiljku ili kupku s eteričnim uljima.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Danas je divan dan za tebe. Imaš šanse za novi početak na svim životnim poljima. Bez obzira na to da li si u ozbiljnoj vezi ili ne, postoji mogućnost da se između tebe i dugogodišnjeg prijatelja/prijateljice izrode emocije. Vodi računa da ne povrediš nekog, ali i da tvoje srce ne bude slomljeno.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Vodi računa o drugima, posebno o starijim rođacima ili komšijama. Najbolje ćeš se osećati ako se posle škole posvetiš uređenju sobe, kupovini prazničnih ukrasa, pravljenju spiska poklona za prijatelje i članove porodice. Za večeru pojedi nešto lagano i otiđi ranije na spavanje.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Zaljubljive si prirode. Privući će te neobična osoba koju ćeš upoznati pod nesvakidašnjim okolnostima. Brzo biste mogli dogovoriti susret udvoje, ali ne srljaj u prisan odnos dok se bolje ne upoznate. Naknadna otkrića mogla bi te neprijatno iznenaditi.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Htećeš da se okušaš u aktivnostima koje ti ne leže samo da bi se pred nekim dokazala/dokazao. Iz istih ćeš pobuda biti sklona/sklon izmišljanju i preterivanju. Uđeš li u raspravu, nećeš nuditi argumente, nego ćeš pribegavati karikiranju ili skretanju s teme.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Imaćeš obaveza preko glave. Dobro se organizuj od jutra da ne bi probijala/probijao rokove ili kasnila/kasnio na dogovore. Moguće je da ćeš birati pogrešne brojeve ili slati poruke na pogrešne adrese, s vrlo nezgodnim posledicama. Koncentriši se i radi stvari jednu po jednu.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Današnji dan nosi sa sobom neke teške momente i sećanja. Verovatno ćeš se osećati odgovorno i pomalo opterećeno zbog neke teške situacije iz prošlosti. Nemoj se toliko opterećivati, naročito ako se radi o nečemu što više nije aktuelno. Ono što je prošlo ostavi iza sebe i uživaj u danu.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Bićeš visoko motivisana/motivisan za rad ili učenje. Ništa ti neće biti teško, bilo da se radi o pomaganju nekom iz odeljenja ili roditeljima, prikupljanju podataka ili posredovanju između većeg broja ljudi. Ne zapostavi privatni život jer te u njemu čekaju velike radosti.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Bićeš nemirne i svadljive prirode, posebno u slučaju ako si duže vreme bila/bio žrtva nepravde. Ne pričaj svakom o svojoj intimi i ne zbližavaj se s ljudima koji ti ne ulivaju poverenje. Praviš li već planove za doček Nove godine, moraćeš udovoljiti bližnjima i zanemariti svoje želje.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.