Uznemirujuće: Justin Bieber izgleda jako loše na novim fotkama sa Hailey

Kako je pričao njegov menadžer Scooter Braun, ljudi ne znaju da se Justin Bieber već godinama bori sa psihičkim problemima. Iako ne sumnjamo da je to tačno, mediji ponovo konstatuju da Biebs izgleda posebno loše otkako se na brzinu oženio sa Hailey Baldwin. To je nažalost vidljivo i na ulicama Njujorka ovih dana.

Justin je odbio da se pojavio sa Hailey na Met Gala priredbi, a dan kasnije njih dvoje viđeni su na ulicama grada. Belieberima jako teško pada što Justin izgleda toliko nesrećno, sve vreme gledajući u pod i hodajući na velikoj distanci od Hailey, kao da su mu sve lađe odavno potonule. Kako se navodi, ovakvo ponašanje para je krajnje netipično, ali i Hailey i Justin ga pravdaju psihičkim problemima.

InTouch Weekly preneo je u martu da Justin odbija da nosi venčani prsten, a to je uznemirilo Hailey. “Ona želi da ovaj brak uspe. Nošenje prstena je simbol, zato ga nosi. Kad ga neko ne nosi, i to šalje poruku, a Hailey to ne želi da vidi.” Par je inače i dan nakon ovih fotki viđen u Njujorku gde Justin ponovo nije bio raspoložen ni da poljubi svoju suprugu, pa je ona poljubila njega u obraz, što mu nije izmamilo osmeh.

Pročitajte još  Justin Bieber - Sorry (Acoustic)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.