Uz najboljeg druga: Jorge Blanco dobio ulogu u “Soy Luni”?!

12918059_232983463728935_1011172810_n

Nije nikakva tajna da su Jorge Blanco i Ruggero Pasquarelli najbolji prijatelji a sad stižu informacije da će se Jorge pojavljivati u seriji “Soy Luna” gde Ruggero tumači glavnu mušku ulogu!

Ako je verovati argentinskim medijama, Jorge bi mogao da dobije gostujuću ulogu odnosno da se povremeno pojavljuje u seriji kako bi pomogao Ruggeru da serija što pre stekne popularnost ali i da privuče V-lovere koji još uvek masovno odbijaju da je gledaju. Španska Wikipedia ide dotle da je Jorgea već upisala među zvezde koje će gostovati a tamo je čak navedeno da će on tumačiti ulogu lika koji se zove Justin! Ipak, kako na Wikipediji svako može da upiše šta god poželi, ovu informaciju ne treba shvatati preozbiljno. Verujete li da je sasvim realno da Jorge uskoro gostuje u “Soy Luni”? Posebnu zahvalnost dugujemo našoj čitatelji Tei koja nam je poslala ovu informaciju!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Jorge Blanco

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Prodao je više karata u Evropi nego 1D": Jorge Blanco je već stigao na Billboard Music Awards!

5 thoughts on “Uz najboljeg druga: Jorge Blanco dobio ulogu u “Soy Luni”?!

  1. Moje mišljenje o seriji bi se samo pogoršalo jer producenti uzimaju još jednog glumca Violette i to glavnog! Treba im napisati jedno oštro pismo…

  2. Obozavam ga,on mi je uz jussa i tini najj pjevac i glumac,al ako mi se serija nebude svidjela ni on me nemoze privuc da ju gledama.
    V-lover forever <3

  3. Veliki sam Vlover, Tinista i Jorgista, ali zaista stojim iza svog misljenja….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.