Simon Cowell najavljuje video za “History”: Plakaćete kad ga vidite!

1132467-46148I37725

Ne, momci iz One Directiona nisu odustali od objavljivanja spota za “History”! Iako se o njemu uopšte ne priča prethodnih nedelja, njihov šef Simon Cowell kaže da zna šta se sprema i da će fandom biti vrlo zadovoljan!

“Video sam spot tokom vikenda i bože, prorade vam emocije”, priča on u intervjuu za radio stanicu Capital FM. “Kad video izađe i čitav album će ponovo postati aktuelan. I ja sam postao jako emotivan gledajući ga.” Do Directionera je inače došla informacija kako će se u spotu pojavljivati Zayn što je samo pojačalo nestrpljenje mada ako nas pitate, čini nam se da ćemo u videu gledati momente iz istorije 1D, od prvih dana pa do danas.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve je spremno: Niall potpisuje solo ugovor, jedini ostaje uz Simona!

2 thoughts on “Simon Cowell najavljuje video za “History”: Plakaćete kad ga vidite!

  1. Videla sam ovo danas u skoli na twitteru,bas kod ove devojke,i pocela sam da vristim i da skacem,a moje drugarice nisu znale sta je u pitanju,za malo nisam telefon ispustila ♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.