Uhvaćeni na delu! Da li je ovo prva zajednička fotka Cheryl i Liama?

01_26222108_fa52a3_2712121a

Nema bežanja od fandoma! Otkako se pojavila informacija da se Liam Payne viđa sa deset godina starijom pevačicom Cheryl (nekad poznatom kao Cheryl Cole), Directioneri su se dali u detektivske vode i možda su uspeli da ih snime zajedno!

Fotka koju vidite nastala je u jednoj prodavnici koja se nalazi u Gilfordu, Engleska ali stvar je što ovde par vidimo s leđa pa ne možemo biti da su to oni. Iako su frizure, građa pa čak i stil oblačenja u skladu sa onim što njih dvoje vole da nose, neki su ubeđeni da je u pitanju prevara. “Ona uopšte ne liči na Cheryl – ona je mršavija, teško da su to oni”, stoji u jednom komentaru dok drugi dodaje: “Stvarno mi se ne čini da je to Liam”.

PAY-Liam-Payne-and-Cheryl-Fernandez-Versini-shopping-at-a-Tesco

Ipak, autor fotografije tvrdi da nije lažov i da jednostavno nije bio u prilici da ih slika okrenut licem u lice. “To su definitivno biil Liam i Cheryl ali nisam im slikao lica, nažalost. Bili su u supermarketu u mom gradu, negde oko ponoći”.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Cheryl isplanirala odmor sa Liamom Payneom, želi ga nazad!

2 thoughts on “Uhvaćeni na delu! Da li je ovo prva zajednička fotka Cheryl i Liama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.