Tuga: Zayn vršio pritisak da Liama oteraju sa zabave

Zayn Malik iznenađujuće je odlučio da otkaže svoje pojavljivnaje na zabavi koju je nakon dodela BAFTA nagrada organizovao časopis Vogue, a mediji javljaju da se to nij desilo nimalo spontano. Zayn je od pojavljivanja odustao u momentu kad je shvatio da će tamo biti njegov bivši kolega iz One Directiona, Liam Payne.

Kako navodi ko je očigledno dobro upućen u sve, Zayn je prvo nazvao urednika Vogue magazina Edwarda Enninfula i pitao ga može li on da bude gost. Kad je to prihvaćeno, on je zatražio da vidi ko će se pojaviti tamo, pa je video Liamovo ime nakon čega je odlučio da se uopšte ne pojavi. Naravno, on je time naštetio samom sebi, jer upravo činjenica da toliko izbegava javno pojavljivanje i promociju mnogo štete njegovoj muzičkoj karijeri koja je u strmoglavom padu.

Ipak, još tužnije je što se navodi kako je Zayn zatražio od urednika Voguea da jednostavno kaže Liamu da za njega nema mesta, odnosno da ga ukloni sa spiska. Urednik je to odbio, pogotovu kad se zna da je Liamova devojka Naomi Campbell ta koja je uz njega bila domaćica žurke! Zayn je već imao ovakvih ispada ali sa Little Mix, pa je u više navrata otkazivao festivalske nastupe gde su i one bile najavljene.

Pročitajte još  Praznični duh: Liam Payne zatrpao bolesnu decu poklonima!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Tuga: Zayn vršio pritisak da Liama oteraju sa zabave

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.