Travis Scott se prisetio tragedije na Astroworld festivalu: Uvek razmišljam o tome!

„Uvek razmišljam o tome“, rekao je Travis za GQ i dodao: „Ti fanovi su bili kao moja porodica. Znate, ja volim svoje fanove do maksimuma. Bio sam razoren. Ima trenutaka kada postane teško. Samo saosećaš sa tim ljudima. I njihovim porodicama.“ U to vreme, prva noć Astroworld festivala poklopila se sa objavljivanjem dve pesme sa njegovog albuma “Utopia”. Nakon što se u početku mučio da završi sa snimanjem istog, Travis je na kraju smatrao da je povratak u studio katarzičan.

„Praveći muziku, razmišljate o stvarima koje se dešavaju u životu i stvarima koje se dešavaju u vašem životu, i uključujete se u to“, rekao je. „Taj trenutak za porodice, za grad, znate, bio je poražavajući. A kada je došlo do stvaranja, kao što je čak i završetak albuma, vratio sam se u to verovatno, ne znam, mesecima i mesecima i mesecima posle. I ideja da se čak i vratim muzici, da radim na muzici, i sam ulazak u to, bio je terapeutski – da bi mogao kanalisati deo energije u produkciju i završiti je.“

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Da li je to glavni razlog? Kylie Jenner i Travis Scott navodno raskinuli zbog "različitih fokusa"!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.